nieuws

Uitvaartpolis NVG in modules geknipt

Archief

NVG verdeelt de uitvaartverzekering UitvaartZorg in drie complementaire modules.

De polis begint met de module UitvaartZorg Basis, een individuele naturadekking voor de gebruikelijke uitvaartwensen. Een extra kapitaalverzekering (module UitvaartZorg Aanvullend) kan specifieke wensen verzekeren. UitvaartZorg Monument ten slotte, is een verzekering in natura voor de aanschaf van een gedenksteen. De dekking kan op twee levens worden gesloten.
In de polis UitvaartZorg is, zonder extra kosten, de verzekering van kinderen tot 18 jaar inbegrepen. Verder heeft NVG voor polishouders een speciaal telefoonnummer geopend (0800-022.69.29), waarmee dag en nacht het regelen van een uitvaart in gang kan worden gezet.
Nieuw is verder de UitvaartMeter, een hulpmiddel om de gewenste verzekerde dekking te berekenen. “De UitvaartMeter is vooral bedoeld als eenvoudig instrument voor adviseurs, zodat zij op een laagdrempelige manier de uitvaartverzekering bij hun klanten ter sprake kunnen brengen”, aldus NVG.

Reageer op dit artikel