nieuws

Uitstel integratie CZ en Delta Lloyd

Archief

De daadwerkelijk integratie tussen de zorgbedrijven van Delta Lloyd en CZ is met een jaar uitgesteld.

Concreet betekent dit dat het personeel van Delta Lloyd nog een jaar langer in dienst blijft bij de groep en dat Delta Lloyd ook nog een jaar langer risicodrager blijft op de eigen zorgportefeuille.
“Haastige spoed is zelden goed”, is de korte reactie van CZ-woordvoerder Dirk-Jan Westerwoudt. “Er is gewoon nog heel veel te regelen en te organiseren.” Daan Leeman, bestuurder van vakbond De Unie, hoorde het nieuws via een personeelsmededeling. “Ik had het liever rechtstreeks gehoord. Wat de mogelijke consequenties zijn voor het personeel is op dit moment niet te overzien. Als het de zorgvuldigheid ten goede komt, is het niet erg. Maar het lijkt of er te gehaast stappen genomen zijn.”

Reageer op dit artikel