nieuws

Uitbreiding Falcon-directie

Archief

Falcon Leven heeft een managementteam geformeerd, waarin twee nieuwe directeuren, Wim Hoek en Ruud Dekker, zitting hebben genomen.

De formatie van het managementteam is volgens de Fortis-onderneming noodzakelijk door de forse groei. De vier teamleden moeten dat succes continueren, zonder de kenmerken korte lijnen en persoonlijke aandacht te verliezen.
Edzo Doeve (40) blijft als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor Falcon Leven en zit het managementteam voor. Frits Rijnaard (44) blijft als directeur Verkoop verantwoordelijk voor de gehele buitendienstorganisatie.
Wim Hoek (37) en Ruud Dekker (34) zijn gepromoveerd tot directeur. Hoek wordt directeur Operationele zaken, waaronder Leven, Medische acceptatie & Claims en Automatisering vallen. Dekker wordt directeur Marketing & Communicatie en krijgt de verantwoordelijkheid over Falcon-dochter Interlloyd Leven.

Reageer op dit artikel