nieuws

Twintig kantoren steunen VerFinAd

Archief

De nieuwe intermediaire belangenorganisatie VerFinAd (Vereniging voor Financieel Adviseurs) zegt in de eerste week na de bekendmaking van het initiatief twintig aanmeldingen binnen te hebben gekregen van assurantiekantoren die ‘voorlopig lid’ willen zijn.

“VerFinAd heeft duidelijk draagvlak”, concludeert initiator Bert ter Maat, vennoot van Combinass in Woerden. De aanmeldingen komen volgens hem voornamelijk van kantoren van beneden de grote rivieren. Hij verwacht dat de voorjaarsvakantie voor vertraging heeft gezorgd van aanmeldingen van kantoren uit de rest van het land. “Met aanmeldingen van boven de rivieren verwacht ik op korte termijn vijftig tot honderd leden te kunnen halen.”.
Ter Maat zegt in dat geval snel over te gaan tot nadere stappen: definitieve lidmaatschappen, aanstelling van een directeur en de opzet van een eigen datanetwerk.

Reageer op dit artikel