nieuws

Twintig banen weg bij SOS

Archief

Vanaf 1 januari volgend jaar zal EuroCross International de hulpverlening aan Interpolis verzekerden voor haar rekening nemen en neemt Interpolis dus afscheid van SOS International

Hierdoor verliezen twintig SOS medewerkers hun baan. De beëindiging van de jarenlange samenwerking is het gevolg van de fusie tussen Interpolis en Achmea, waarbij besloten is de alarmcentrale activiteiten bij de hulporganisatie van het Achmea concern onder te brengen. In totaal werken er bij SOS zo’n 190 medewerkers. Omdat bij de betrokken afdeling ook sprake is van een natuurlijk verloop zijn vijftien medewerkers boventallig geworden. Hiervoor heeft SOS International in overleg met de vakorganisatie en ondernemingsraad een sociaal plan opgesteld dat voorziet in een regeling voor bemiddeling en replacement.

Reageer op dit artikel