nieuws

Tweede vestiging open van Hypotheek Advies

Archief

Hypotheek Advies, een in 1993 gestarte verkooporganisatie in Zutphen, heeft begin deze maand een tweede vestiging geopend in Zwolle.

Het hypotheekadvieskantoor is opgezet volgens de formule van ‘ondernemen in zekerheid’. De filiaalhouder A.F. Huber heeft een minderheidsbelang van 20% in de onderneming, die eigendom blijft van twee voormalige leveninspecteurs van Aegon, H.J. Janssen (34) en A.J. Jansen (33).
Zij willen op basis van dit partnership-concept meer hypotheekadvieskantoren inrichten door het gehele land. “De filiaalhouder houdt zich alleen bezig met de verkoop van hypotheken, en verzekeringen. Wij zorgen voor de commerciële ondersteuning, administratieve afwikkeling, alsmede de opleiding en begeleiding van de binnendienst”, zegt A.J. Jansen desgevraagd.
Hypotheek Advies claimt samen te werken met 50 tot 60 geldverstrekkers en 30 verzekeraars, waarvan de helft levenmaatschappijen. Ook wordt het DAK-lidmaatschap aangevraagd.
Het correspondentie-adres van Hypotheek Advies is: postbus 37, 7200 AA Zutphen, tel. 05750-440.33.

Reageer op dit artikel