nieuws

Tweede neven- vestiging Arag

Archief

Arag gaat in oktober een tweede nevenvestiging openen en wel in Breda. Het is nog niet bekend hoeveel juristen en andere medewerkers er komen te werken.

Arag wil decentraal groeien. De rechtsbijstandverzekeraar heeft sinds 2002 een bijkantoor in Roermond. Het voordeel is, dat daardoor medewerkers konden worden aangetrokken die in het zuiden wonen en die graag in de regio willen (blijven) werken. Bovendien kan de verzekerde die in het zuiden woont daardoor makkelijker bij Arag op bezoek komen. Hierdoor kan Arag besparen op de extern te behandelen zaken en dus op de kosten.
Het kantoor in Roermond is volgens Arag een succes. Er werken inmiddels 26 mensen. Voor het kantoor in Breda is kantoorruimte gehuurd aan de Prinsenkade in het centrum. Arag vindt het te vroeg om iets te zeggen over het (gewenste) aantal medewerkers op die locatie.

Reageer op dit artikel