nieuws

Tweede editie opleidings- en banenmarkt AM Connect

Archief

Onder de titel AM Connect houdt AssurantieMagazine op zaterdag 21 april voor het tweede achtereenvolgende jaar een banenmarkt in de Utrechtse Jaarbeurs.

Het thema is ditmaal niet alleen werving en selectie maar ook opleidingen. Begin deze week hadden zich al ruim 750 belangstellenden aangemeld. Er staan in zeventien standhouders, waaronder verzekeraars, detacheringsbureaus en opleidingsinstituten.
Tijdens de dag, die van 10.00 tot 17.00 uur duurt, zullen diverse sprekers het woord voeren. Bureau D&O Personele Diensten is weer aanwezig om een zogeheten ‘Quick Scan’ van het CV uit te voeren, met daaraan gekoppeld een loopbaanadvies.
Onder de bezoekers van AM Connect worden drie MP3-spelers verloot. Ook zal op de dag een Sneakpreview van de assurantiethriller ‘Claim’ te zien zijn. De film gaat over een ambitieuze jonge schadeonderzoekster, gespeeld door actrice Louise Lombard. Zij doet onderzoek naar een dubieuze schadelaim met betrekking tot een schip en lading die onder verdachte omstandigheden zijn verdwenen. Eén van de locaties in de film is de Rotterdamse Assurantiebeurs.
Tijdens AM Connect wordt een preview vertoond van de assurantiethriller Claim.

Reageer op dit artikel