nieuws

Twee weken blokken op de Wadden voor B-diploma

Archief

Het landelijk opleidingsinstituut Nibe-SVV organiseert een intensieve training gedurende twee weken op het waddeneiland Schiermonnikoog. Tijdens de cursus worden de cursisten klaargestoomd voor het assurantie B-diploma.

Onderzoek zou hebben aangetoond dat, bij voldoende motivatie, cursisten in veertien dagen tijd voldoende kennis kunnen vergaren om met succes deel te nemen aan beide deelexamens van Assurantiebemiddeling B.
De maximaal vijftien deelnemers gaan van maandag 11 december tot en met vrijdag 22 december – tien dagen dus- ‘in retraite’ op Schiermonnikoog. “Ver van alle dagelijkse beslommeringen worden de cursisten klaargestoomd voor de deelexamens Assurantiebemiddeling B Particulieren en MKB”. Als de ‘Wadden-formule’ succesvol blijkt, zal zo’n intensieve B-cursus elk half jaar herhaald worden. De kosten bedragen f 3.950. Dit is inclusief cursusmateriaal, overnachtingen en maaltijden. De overtocht, consumpties en examenkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Als extra service mogen de deelnemers aan deze tiendaagse sessie gratis deelnemen aan de examentrainingsdag op 12 of 13 januari in Groningen of Zwolle. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Nibe-SVV, Regio Noord- en Oost-Nederland, telefoon 050-311.14.18.

Reageer op dit artikel