nieuws

Twee nieuwe volmachten Monuta

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta heeft twee nieuwe volmachten verleend. Met Veldhuis Keizer en Biesbosch Assuradeuren is het aantal Monuta-volmachten uitgekomen op dertig.

Veldhuis Keizer Verzekeringsgroep (Heerde), het kantoor van NVA-directeur Bob Veldhuis, voert onder eigen label het Combi-zekerplan. Daartoe zijn er al volmachten van Reaal, Nationale-Nederlanden, Woudsend en DAS Rechtsbijstand. De portefeuille van Veldhuis Keizer (60 medewerkers) telt ongeveer twaalfduizend relaties, waarvan achtduizend particulieren. Biesbosch Assuradeuren (Werkendam) is onderdeel van Van der Straaten’s Assurantiekantoor, lid van de NBVA. De eigenaren Bas en Jacco van der Straaten werken met zeven medewerkers voor zo’n vijfduizend relaties, waaronder veel ondernemers. Biesbosch had al volmachten van Aegon, Amev en Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel