nieuws

Twee nieuwe medewerkers bij NBVA

Archief

Per 1 oktober treedt Martijn Gildemeester (28) bij de NBVA in dienst als projectmanager marketing. Op 6 oktober volgt Joeri van Looij (33), Paul Oostdam op als stafmedewerker communicatie. Gildemeester is nu nog werkzaam als accountmanager bij Kluwer. Van Looij komt van de Rabobank waar hij adviseur communicatie & marketing is.

Gildemeester heeft de opleiding HEAO Commerciële Economie (interactieve marketing) afgerond. Binnen de NBVA wordt hij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en -projecten. Van Looij heeft de opleiding Bedrijfskunde aan de VU in Amsterdam gevolgd met als belangrijke vakken communicatie en marketing. Bij de Rabobank is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en invoeren van beleid op de gebieden in- en externe communicatie en voor het opstellen en uitvoeren van communicatiejaarplannen.

Reageer op dit artikel