nieuws

Twee nieuwe hoogleraren

Archief

Aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam (UvA) zijn Jan van Rijckevorsel (Verbond van Verzekeraars) en Arjen Ronner (Aon Risico Management) benoemd tot bijzonder hoogleraar.

Van Rijckevorsel is benoemd tot bijzonder hoogleraar Toegepaste Verzekeringsstatistieken en zal zich onder meer bezighouden met onderwijs en onderzoek op het terrein van de Masteropleiding Verzekeringskunde. Daarnaast hoopt hij ook een bijdrage te kunnen leveren aan de opleiding en de onderzoeksgroep Actuariaat.
Ronner is benoemd tot bijzonder hoogleraar (Enterprise) Risk Management, een nieuwe leerstoel die wordt gefinancierd door de Stichting Assurantiebeurs Amsterdam. Hij zal zich richten op onderwijs en onderzoek op het gebied van de risico’s waar ondernemingen in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben. Net als Van Rijckevorsel zal Ronner onderwijs verzorgen voor de Masteropleiding Verzekeringskunde aan de Amsterdam Business School.

Reageer op dit artikel