nieuws

Twee collectieve zorg- polissen van de Goudse

Archief

De Goudse heeft twee typen collectieve zorgverzekeringen op de markt gebracht. Ten eerste heeft de maatschappij een normale particuliere collectiviteit ontwikkeld op basis van haar Ziektekosten Privé Polis, en ten tweede een ‘gemengd collectief’-produkt.

De Collectieve Ziektekosten Polis kent diverse varianten en keuzemogelijkheden. Daarmee sluit deze, ondanks het collectieve karakter, toch goed aan op ieders persoonlijke ideeën over zekerheid, aldus de Goudse.
In de dekking bestaan enkele verschillen met de Ziektekosten Privé Polis:
– er is geen Basis-variant, omdat deze uitsluitend de hoge ziektekosten dekt en daardoor geen aansluiting kent met bijvoorbeeld het niveau van een ziekenfondsdekking;- er is geen tandartskostendekking voor volwassenen in opgenomen (deze kan overigens wel individueel worden bijgesloten).Gemengd collectief
Inhakend op de trend ‘gemengd collectief’ heeft de Goudse de Collectieve Ziekenfonds Polis ontwikkeld. Deze biedt werknemers boven de ziekenfondsgrens een dekking die gelijk is aan de ziekenfondsdekking.
Door onder andere het facultatief sluiten van een tandartskostenpolis en de mogelijkheid van een aanvullend AWBZ-pakket, kan de Collectieve Ziekenfonds Polis exact op maat worden gemaakt, stelt de Goudse.

Reageer op dit artikel