nieuws

TVM Zorg en Inkomen een feit

Archief

Transportverzekeraar TVM heeft begin deze maand TVM Zorg en Inkomen opgericht om voor eigen risico verzuimverzekeringen en begeleiding en reïntegratie aan te bieden. De maatschappij komt met een op de transportbranche toegesneden product. 

TVM wordt geen risicodrager voor de ziektekostenproducten. Deze zal TVM via het eigen intermediair blijven onderbrengen bij andere verzekeraars. Stroeve: “We willen wel een eigen ziektekostenproduct onder eigen label. Dit zullen we ontwikkelen in samenwerking met andere verzekeraars. De zorginkoop doen we ook zelf; we zoeken daarbij wel naar krachtenbundeling. Met zo’n 20.000 transportmedewerkers in de boeken, kun je niet zo’n grote vuist maken. We bekijken nu welke specifieke zorgbehoefte we vanuit de branche kunnen verwachten.”

Reageer op dit artikel