nieuws

TVM prefereert DAS boven Arag

Archief

Vanaf oktober gaat TVM in de rechtsbijstandsector uitsluitend DAS-polissen voeren. Bij de autoproducten neemt TVM de schadebehandeling zelf ter hand.

TVM, de verzekeraar voor het beroepsgoederenvervoer, bemiddelt nu voor de rechtsbijstandpolissen van Arag en van DAS. Het gaat hierbij om de gezins-, bedrijfs- en motorrijtuigproducten. Vanaf 1 oktober voert TVM uitsluitend nog DAS-polissen. Dit gebeurt in volmacht en onder eigen label. In de gezins- en bedrijfsrechtssector wordt de rechtshulp uitgevoerd door DAS. Bij de motorrijtuigenrechtsbijstand gaat TVM zelf de rechtshulp verlenen. Hiertoe is opgericht TVM Rechtshulp BV.
Volgens Paul van Gassel van DAS heeft TVM nu een totale rechtsbijstandportefeuille met een premie-inkomen om en nabij de f 3 miljoen.

Reageer op dit artikel