nieuws

TVM-polis voor en door ‘oldtimers’

Archief

De Federatie van historische automobiel- en motorfietsclubs Fehac heeft eindelijk gehoor gevonden bij een verzekeraar. TVM is de aanbieder van De Klassieke Voertuigenpolis.

De Fehac klaagt al jaren over de behulpzaamheid van verzekeraars, die met hun oldtimer-polissen te weinig rekening zouden houden met de wensen van de klant. “De oldtimer-polissen zijn aftreksels van bestaande personenautoverzekeringen”, zo luidde de kritiek. Volgens de Fehac is TVM met De Klassieke Voertuigenpolis als eerste verzekeraar tegemoet gekomen aan de wensen van klassieke autobezitters (Fehac-leden).
Alle (semi)klassieke voertuigen – zoals personenauto’s, vrachtwagens en brandweerwagens – van twintig jaar of ouder kunnen in dekking genomen worden. Bijzonder is de erkenning van clubtaxaties tot f 25.000. De polis werd tijdens ‘de klassieke auto-RAI’ in Hoogeveen gepresenteerd.

Reageer op dit artikel