nieuws

TV-reclame RVS zonder geluid

Archief

RVS zorgt morgen op televisie voor een primeur door als eerste een reclamecommercial uit te zenden die geheel geluidloos is.

Aanleiding voor de 45 seconden durende commercial zonder geluid – maar met ondertiteling – is de Werelddovendag van zaterdag 25 september. RVS is zowel bestuurlijk als financieel betrokken bij organisator De Gelderhorst, het landelijk centrum voor oudere doven. De Gelderhorst en RVS zetelen beide in Ede.
De unieke televisiereclame is een aangepaste versie van de deze weken lopende pensioencommercial van RVS. In die commercial praat een RVS-adviseur met een vrouw over de financiële situatie van het gezin, terwijl de gezinsleden vader (waterskiënd in de tuin) en zoon op de achtergrond de aandacht trekken.
Het is voor de twaalfde keer dat in ons land de Werelddovendag wordt gehouden. Nederland telt zo’n 300.000 slechthorenden, waarvan er 24.000 geheel doof zijn.

Reageer op dit artikel