nieuws

Tussenpersoon Mulder kiest voor videomail

Archief

Tussenpersoon Ton Mulder uit Castricum heeft een beetje genoeg van faxen en e-mails en heeft gekozen voor het middel video-mail (v-mail).

Voor een snelle communicatie komt Mulder bij voorkeur via het beeldscherm bij de relaties over de vloer. Klanten kunnen op zijn website vragen stellen via een invulformulier, waarna ze een antwoord-videoboodschap van Mulder ontvangen.
“V-mail komt volledig tegemoet aan onze wens om u persoonlijk van dienst te zijn”, verklaart Mulder. “Wij ontvangen inmiddels tientallen e-mails per dag, de beantwoording via v-mail bespaart ons veel tijd en u heeft sneller antwoord”, zegt hij.
Vanzelfsprekend worden bezoekers van Mulders website (www.mulderverzekeringen.nl) ook daar per video welkom geheten.

Reageer op dit artikel