nieuws

Turien-werkgeversportaal zorg en verzuim

Archief

Volmachtbedrijf Turien & Co introduceert een werkgeversportaal waarin de collectieve zorgverzekering en de verzuimverzekering van verschillende verzekeraars alsmede de re-integratiediensten zijn gecombineerd

Door de ‘é énloketfunctie’ van het verzuimportaal wordt de arbodienst automatisch op de hoogte gesteld en de werkgever kan het hele verzuimtraject volgen. Via het portaal kunnen nieuwe medewerkers voor de zorgcollectiviteit worden aan- en afgemeld. Wanneer een nieuwe medewerker in dienst treedt, krijgt hij automatisch een inlogcode om zijn zorgverzekering zelf online samen te stellen en te sluiten. Bij uitdiensttreding wordt hij automatisch uitgeschreven en ontvangt de vertrekkende medewerker een individueel aanbod.

Reageer op dit artikel