nieuws

Turien verlengt verzuimactie

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co verlengt “wegens succes” zijn Vroege Vogel Actie Verzuim, gericht op het product VerzuimVizier van De Goudse, tot 1 oktober.

“Niet alleen krijgt de tussenpersoon op deze manier een extra kans om mee te doen met de actie, ook bieden wij nu 15% korting op de bestaande elders lopende verzuimverzekeringen van zakelijke relaties”, licht Turien de verlenging toe. De actie geldt voor werkgevers die voor 1 oktober besluiten om per 1 januari over te stappen naar VerzuimVizier van De Goudse.
Daarnaast blijven bedrijven profiteren van de premiegarantie tot 1 januari 2008 en de tot 1 januari 2007 gratis dekking voor de Interventiemodule en de Interventiekostenvergoeding (zie AM 12, pag. 3). Voor het intermediair organiseert Turien een natuurwandeling met ontbijt, als men voor 1 oktober een VerzuimVizier-polis via Turien sluit. Het intermediair krijgt tevens 5% extra provisie.

Reageer op dit artikel