nieuws

Turien lanceert polis voor dure auto’s

Archief

Volmachtbedrijf Turien & Co heeft een nieuwe autopolis ontwikkeld voor personenauto’s van minimaal € 100.000. De Premium Auto Polis kent een vaste premie; er is geen bonus-malusregeling van toepassing. Er geldt een nieuwwaarderegeling van 24 maanden (tot € 150.000); daarnaast kan tegen een geringe meerpremie een gunstige afschrijvingsregeling van 1% per maand worden meeverzekerd. 

Verzekerden die een voertuigvolgsysteem (SCM-klasse 5) aanschaffen, krijgen premiekorting. De cascopremie is mede afhankelijk van de leeftijd van de auto. De regelmatige bestuurder moet minimaal 35 jaar oud zijn en voorafgaand aan de dekking gedurende 5 jaar geen schuldschade hebben veroorzaakt. Ook mag er in die periode geen aangifte zijn gedaan van diefstal van een auto. 
De Premium Auto Polis kent een variabele provisie tot maximaal 20%. “Het intermediair beschikt hiermee over de mogelijkheid om direct invloed te hebben op de premiestelling voor haar cliënt”, aldus Turien.

Reageer op dit artikel