nieuws

Turien & Co sluit aan bij Meeting Point

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co sluit zich aan bij het internetplatform Meeting Point. Het is de eerste niet-verzekeraar die zich aansluit. De verwachting is dat andere volmachtbedrijven spoedig volgen. Volgens algemeen directeur Peter van Geijtenbeek is de stap van Turien een logische. “Wij acteren als intermediaire verzekeraar. Onze distributie verloopt via elfhonderd tussenpersonen en dan is Meeting Point een effectief kanaal.” 

Turien start op het internetplatform met het aanbieden van motorrijtuigproducten. “Daarna willen wij zo snel mogelijk met producten voor de basisverzekering komen en uiteindelijk het volledige productenpalet.” Turien is verder actief in specifieke niches, zoals duurdere auto’s. “Daarom hebben wij een groter bereik nodig”, aldus Van Geijtenbeek.
Volgens Van Geijtenbeek heeft Turien ook een “toegevoegde waarde” voor Meeting Point. “Wij werken samen met meerdere verzekeraars, bijvoorbeeld op het terrein van ziektekosten. Tussenpersonen die gebruik maken van het platform, hebben dus meer keuze.” De aansluiting vindt overigens pas in november plaats.

Reageer op dit artikel