nieuws

Turien & Co ontwikkelt pakket in samenwerking met Maetis

Archief

Turien & Co Assuradeuren en de arbo-organisatie Maetis hebben All-inMaetis geïntroduceerd, een ‘totaalpakket’ voor werkgevers waarin de arbodienstverlening voorop staat, aangevuld met een verzuimverzekering.

Het product gaat uit van de basisdienstverlening van Maetis. Dit bestaat uit gezondheidsbevordering en en preventie, verzuimbegeleiding en een conventionele verzuimverzekering. Aanvullende producten zijn een WIA-verzekering, en rechtsbijstandmodule, een collectieve zorgverzekering en extra arbo-dienstverlening. Risicodragers zijn Cordares en Bovemij Verzekeringen.
Bij de offerteaanvraag wordt voor de premiestelling uitgegaan van het verzuimpercentage over de afgelopen drie jaar. Bij het sluiten van het All-inMaetispakket worden er aanvullende vragen gesteld en wordt het verzuimpercentage gecontroleerd.
Premie en provisie
Volgens Turien is er sprake van een aantrekkelijke premiestelling en dito provisieregeling. “De premie kan aantrekkelijk zijn doordat de arbodienstverlening op de voorgrond staat en het ‘verzekeringsverhaal’ juist op de achtergrond. Voorkomen is beter dan genezen”, aldus Turien.
De provisie bedraagt 10% doorlopend voor elk All-inMaetispakket dat wordt gesloten en betreft ook de arbodienstverlening. Daarnaast ontvangt het intermediair 5% bonusprovisie voor contracten die tot 1 januari 2007 worden getekend, ongeacht de ingangsdatum.
Het All-inMaetispakket is bedoeld voor MKB-bedrijven. Meer informatie is te vinden op de website www.all-inmaetis.nl.

Reageer op dit artikel