nieuws

Turien biedt drie dekkingsvarianten bij schadepolissen

Archief

Assuradeurenbedrijf Turien & Co heeft de particuliere schadeproducten vernieuwd

In navolging van de autoverzekeringen bestaat nu ook voor inboedel-, aansprakelijkheids- en woningverzekeringen keuze uit drie dekkingsvormen: Primair (basisdekking tegen een scherpe premie), Prima (uitgebreide dekking tegen een iets hogere premie) en Premium (de beste dekking die Turien biedt tegen de hoogste premie). Wie kiest voor een pakketpolis, krijgt vanaf twee particuliere schadeverzekeringen een korting van 8% op de premie. Deze korting geldt ook voor de producten van Europeesche en DAS Rechtsbijstand en voor de personenautoverzekering, mits er ook een inboedel-, aansprakelijkheids- of woningverzekering in het pakket is opgenomen. Risicodrager is Zurich.

Reageer op dit artikel