nieuws

Troostwijk wordt in het buitenland ArcaLaudis

Archief

De Troostwijk Groep, een internationaal opererend netwerk van taxatie- en contra-expertisebureaus, heeft haar bedrijfsnaam gewijzigd in ArcaLaudis om naar meer eenheid te creëren internationaal opererende klanten.

Grensoverschrijdende opdrachten worden binnen het netwerk van Troostwijk uitgevoerd door lokale medewerkers, omdat zij bekend zijn met het betreffende land. Buitenlandse kantoren werkten voorheen onder hun eigen naam, omdat in veel talen de naam Troostwijk moeilijk uit te spreken is.
Door nu in alle landen onder dezelfde naam en met hetzelfde logo te werken, wil ArcaLaudis zich meer als een eenheid presenteren. De nieuwe naam wordt alleen voor internationale opdrachten gebruikt. Op de lokale markt blijven de partners – in ons land zijn dat Apresa, Bijl, Frijwijk en Troostwijk – hun eigen bedrijfsnaam gebruiken.
ArcaLaudis heeft wereldwijd 73 kantoren, ruim 1.200 medewerkers en een omzet van ruim 130 miljoen euro.
Het logo van ArcaLaudis

Reageer op dit artikel