nieuws

Troostwijk en Groot samen in letselschaderegeling

Archief

De Troostwijk Groep en Groot Expertise overwegen een samenwerking op het gebied van letselschaderegeling. Nog dit jaar moeten de besprekingen over de invulling van het samenwerkingsverband zijn afgerond.

Beide partijen formuleren hun bundeling van krachten zelf als “baanbrekend”, waarbij het de bedoeling is dat beide organisaties hun zelfstandigheid blijven behouden. Wel voorziet het plan in de intrek van Groot – naast het huidige kantoor in Sliedrecht – in het Troostwijkkantoor in Amsterdam.
Letselschaderegeling is voor Troostwijk een nieuwe activiteit. De schade-experts van Troostwijk zijn actief op het gebied van brandschaden aan opstallen, bedrijfsinventarissen, machines en goederen, alsmede de regeling van bedrijfsschaden. Het Troostwijk netwerk strekt zich uit van taxaties, makelaardij in roerend en onroerend goed tot organisatie-adviezen en schade-expertise. Momenteel werkt de groep met zo’n 50 vestigingen in binnen- en buitenland.
Goede aanvulling
Groot Expertisebureau kan met haar specialisatie in personenschade een goede aanvulling zijn op de bestaande Troostwijk-activiteiten. Behandeling van letselschade en overlijdensschade als gevolg van verkeers- en bedrijfsongevallen, medische- en produktfouten en overige zaken waarvoor een ander aansprakelijk kan worden gesteld, behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Groot. Hierbij treedt Groot uitsluitend op als belangenbehartiger van gelaedeerden.
Groot beschikt over een relatiekring binnen o.a. de advocatuur, assurantietussenpersonen, werkgevers en zorg- en rechtsbijstandverzekeraars. De integrale begeleiding ten behoeve van de verhalende partij, wordt verzorgd op basis van specialistische kennis inzake schadevaststelling, actuariële berekeningen en arbeidsdeskundig- en medisch advies.

Reageer op dit artikel