nieuws

Trisco

Archief

‘Betaal-zoals-je-rijdt’

T-Systems en WGV Versicherungen hebben onlangs in Duitsland een proef afgerond met premieberekening op basis van individueel rijgedrag. Het betaal-zoals-je-rijdt-systeem bestaat uit een ‘Onboard Computer Unit’ die in verbinding staat met een satelliet en een datacentrum van T-Systems. De gegevens kunnen door de verzekeraar worden gebruikt voor het berekenen van de individuele premies.
Europeesche in Campinglife
Europeesche Verzekeringen fungeert ook in het nieuwe televisieseizoen weer als sponsor van het RTL4-programma Campinglife, dat op zaterdag om 18.55 uur wordt uitgezonden. Stefan Pellicaan van de Europeesche zal in het programma een aantal onderwerpen presenteren.
Cobbe
Marsh, Maetis, Wegéon, Ondernemersloket Nederland en Mr E. van Waaijen Loonbelastingadviseurs hebben de Stichting Centraal Orgaan Bezwaar Beroep voor Eigenrisicodragers (Cobbe) opgericht. Doel is de uitvoering van de aan de eigenrisicodrager van de WGA opgelegde bestuursrechtelijke vereisten te verzorgen. Cobbe zegt met diverse verzekeraars in gesprek te zijn om in de polisvoorwaarden opgenomen te worden.
Trisco
Adviesbureau Trisco Partners (Haarlem) heeft AO-Online (Administratieve Organisatie Online) op de markt gebracht om de tussenpersoon te ondersteunen bij het voldoen aan de WFD-eis voor een adequate en integere bedrijfsvoering. Deze module wordt via internet beschikbaar gesteld. Meer informatie op: www.triscopartners.nl.
Koppeling
IT-bedrijf Solverium heeft het analysepakket Clareo gekoppeld aan Hypobox, het adviespakket van Intersoftware. Dubbele invoer zou volgens Solverium nu verleden tijd moeten zijn.
AXA Art
AXA Art is wederom sponsor van de internationale kunstbeurs Tefaf, die volgend jaar van 9 tot en met 18 maart wordt gehouden in Maastricht.

Reageer op dit artikel