nieuws

Trio verlaat Andriessen & Geurst om eigen letselbureau te starten

Archief

Drie ex-medewerkers van Andriessen & Geurst Expertises zijn begin deze week, onder de naam Cordaet Personenschade, van start gegaan met een nieuw bureau in de wereld van de letselschaderegeling.

Voor Andriessen & Geurst is het voor de tweede maal in twee jaar tijd dat een groep experts het bedrijf verlaat om een eigen bureau te stichten. Begin 1998 vertrokken Arnold en Frank van Kouterik plus Fred Zwarts om in Veenendaal een eigen bureau te beginnen.
Het nu gestarte Cordaet Personenschade, gevestigd in Ede, is opgericht door Erik Hovenkamp (38), Jan Verra (35) en Bart Waterbolk (37). Gevraagd naar de reden van hun vertrek bij Andriessen & Geurst, stelt Hovenkamp, die daar adjunct-directeur was, dat ze niet met ruzie zijn vertrokken. “Wij hebben dit eigen bureau opgericht, omdat we ambitieus zijn en graag in het eigen vak actief wilden blijven.” Voor Andriessen & Geurst kwam eind augustus de aankondiging van het vertrek van de drie als een donderslag bij heldere hemel. Het bureau in Den Bosch heeft inmiddels een zodanige omvang (veertig medewerkers onder wie twintig experts) dat de aderlating, in afwachting van vervulling van de ontstane vacatures, redelijk kan worden opgevangen. Ook de directeur-eigenaren Rob Andriessen en Henk Geurst, die zich sinds het aantrekken van nieuwe directievoorzitter Pieter Hakkenes wat meer op expansie van de onderneming waren gaan richten, hebben weer een stapel dossiers op hun bureau.
‘Betalers”
Net als hun voormalige werkgever, richt Cordaet Personenschade zich op de behandeling van claims namens ‘betalers’: aansprakelijk gestelde verzekeraars, makelaars en bedrijven.
Cordaet Personenschade, postbus 8014, 6710 AA Ede; tel. 0318-68.97.00, fax 0318-68.97.01. De startbezetting van Cordaet, v.l.n.r. Erik Hovenkamp, Conny van der Klok, Hannie Harteveld, Bart Waterbolk en Jan Verra.

Reageer op dit artikel