nieuws

Trials ook voor Limburgse jeugd

Archief

Het rijvaardigheidsprogramma Trials, dat gesteund wordt door het Verbond van Verzekeraaars, wordt sinds deze maand ook in Limburg aangeboden.

In totaal 96 jonge Limburgse automobilisten kunnen zich op de site www.trials.nl aanmelden voor de rijvaardigheidstraining, die op 19, 20, 26 en 27 oktober op circuit De Peel in Venray wordt georganiseerd.
Mogelijk sluiten binnenkort ook Groningen en Friesland zich bij Trials aan. Vorig jaar werden in Drenthe voor het eerst de rijvaardigheidstrainingen gehouden voor jongeren. Uit onderzoek blijkt dat jonge automobilisten van 18 tot 24 jaar viermaal zoveel kans lopen om bij een ongeval betrokken te raken als in andere leeftijdscategorieën. Voor jongens in deze categorie gaat het zelfs om een zesmaal hogere kans

Reageer op dit artikel