nieuws

Training preventiemedewerker

Archief

De Goudse, Aegon en Generali verzorgen in samenwerking met Capability voor hun verzuimverzekerden een opleiding voor Preventiemedewerker.

De eendaagse training kost _ 350. De Goudse geeft _ 50 korting als geïnteresseerde werkgevers zich vóór 1 november inschrijven. Bij Aegon en Generali geldt de korting voor de werkgevers die een verzuimproduct hebben gesloten. Verzuimbegeleider Capability verzorgt de opleiding.
De verzekeraars spelen hiermee in op de gewijzigde Arbowet. Sinds 1 juli moeten werkgevers minimaal één werknemer aanstellen als preventiemedewerker.
Tijdens de training wordt behandeld hoe de medewerker kan zorgen voor de veiligheid en gezondheid binnen een bedrijf. Verder komen wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden en -risico’s, het adviseren van werknemers, en communicatie met de OR en personeelsvertegenwoordiging aan bod.

Reageer op dit artikel