nieuws

TPA failliet

Archief

TPA services, het Friese backoffiecbedrijf van drie NBVA-leden, is failliet.

Curator Detmar zegt dat het om een eigen aangifte gaat. “De drie aandeelhouders hadden te veel meningsverschillen en kwamen niet meer op één lijn. Het personeel dat er bij betrokken is, is inmiddels overgegaan naar een ander bedrijf.”
Yme Jan Hofstra, één van de drie aandeelhouders, heeft na het horen van bestuurder en medeaandeelhouder Klaas Poelman toegestemd in de faillissementsaanvraag. Het is hem niet duidelijk hoe groot de schuld is. Hofstra is niet alleen een illusie maar ook _ 90.ooo armer. “Ik ben teleurgesteld in de integriteit van de mens Poelman.”
Het personeel en de backofficeactiviteiten van TPA aan derden, zijn verhuisd naar Noordelijke Assurantie Administratie (NAA), een ander bedrijf van Klaas Poelman.

Reageer op dit artikel