nieuws

Towers Perrin opent kantoor in Apeldoorn

Archief

Towers Perrin heeft na Amsterdam en Rotterdam een derde vestiging in Apeldoorn geopend. Het internationale adviesbureau heeft inmiddels 160 mensen in Nederland werken. Voor het kantoor in Apeldoorn zijn veertien nieuwe medewerkers aangenomen.

“We hebben gekozen voor een plek waar we ons netwerk kunnen uitbreiden en waar voldoende gekwalificeerde medewerkers voorhanden zijn”, zegt Falco Valkenburg, partner bij Towers Perrin. De winst aan reistijd voor sommige medewerkers is volgens het bedrijf ook een argument. De Randstad is toch nog altijd minimaal een uur verder rijden vanaf Apeldoorn.
AEX top-25
Towers Perrin is met vijfhonderd medewerkers, meer dan tachtig kantoren en een jaaromzet van ruim _ 11,6 mld een van ’s werelds grootste adviesorganisaties op het terrein van personeels-, risico- en financieel management. In Nederland adviseert het bedrijf grote internationaal werkende ondernemingen op het gebied van personeelsbeleid, financiën en beloningen.
Ook treedt het adviesbureau op als certificerend actuaris voor pensioenfondsen en adviseert het pensioenfondsbesturen bij financiële en organisatorische vraagstukken. Informatie over klanten geeft Towers Perrin nooit, maar “je kunt rustig stellen dat wij driekwart van de AEX top-25 adviseren”, zegt woordvoerder Bart Jochems van Elias Communicatie.

Reageer op dit artikel