nieuws

Touw volgt Horstman op als topman Tiel Utrecht

Archief

Directievoorzitter Aad Horstman van Tiel Utrecht gaat per 1 mei met pensioen. Opvolger is mr. Herman Touw, die per 1 maart is benoemd tot directeur.

Horstman (60) is meer dan veertig jaar in dienst van ING, waarvan meer dan 28 jaar bij Nationale-Nederlanden. Daar klom hij op van jongste bediende tot manager. Zijn eerste directiefunctie kreeg hij in 1987 bij Tiel Utrecht. De laatste vijf jaar is Horstman directievoorzitter van deze ING-dochter. Horstman neemt eind april afscheid van medewerkers en relaties.
Opvolger Touw (56) die per 1 mei de voorzittershamer overneemt, is afkomstig uit de Amfas-stal. Na de overname van deze maatschappij door NN werd Touw onder meer directeur Brand. Meer bekend werd hij door zijn voorzittersschap van de toenmalige Vereniging van Brandassuradeuren. In 1996 stapte Touw als directeur Europe & South America over naar ING Financial Services International in Amsterdam.
Aad Horstman: met pensioen.
Herman Touw: nieuwe directievoorzitter .

Reageer op dit artikel