nieuws

Totaalplan Hooge Huys is fusieproduct

Archief

Hooge Huys heeft met de introductie van het Totaalplan de eigen specialiteiten, samen met die van fusiepartners Helvetia en het intermediairbedrijf van Reaal gebundeld in één pakketpolis. Vanaf drie verzekeringsvormen beschikt de klant over een pakket, met alle voordelen van dien.

In het nieuwe Totaalplan zijn onder de noemer ‘Recreatieverzekeringen’ de caravan- en de doorlopende reisverzekering toegevoegd aan het bestaande woon- en het verkeerspakket. Er is sprake van een pakket vanaf drie verzekeringen, waarbij er minstens twee uit het woonpakket afkomstig moeten zijn. Verzekeringen die niet onmiddellijk maar in elk geval binnen één jaar ingaan, tellen ook mee.
Het intermediair heeft in de afgelopen weken schriftelijke informatie over het Totaalplan ontvangen. Binnenkort zal het pakket worden toegelicht tijdens persoonlijke bezoeken van de buitendienst aan de relaties van Hooge Huys. De verzekeraar verwacht bovendien in de loop van dit jaar bijeenkomsten voor het intermediair te organiseren in het nieuwe pand te Zoetermeer dat op 1 april in gebruik zal worden genomen.
Gratis maandbetaling
De pakketpolis kent een maandelijkse automatische incasso, zonder opslag voor termijnbetaling of poliskosten. Wel worden er geringe administratiekosten in rekening gebracht: f 1 per betalingstermijn, ongeacht het aantal verzekeringen. Het intermediair hoeft niet te betalen voor de incassokosten.
In het bestaande woonpakket zijn naast opstal, inboedel en avp, voortaan ook ongevallen en rechtsbijstand opgenomen. Het verkeerspakket is uitgebreid met dekkingen voor motorrijwielen en oldtimers.
Volgens interim-directeur P. Backhuys zal het Totaalplan van Hooge Huys in de toekomst waarschijnlijk uitgebreid worden met hypotheek- en levenproducten.
Geen bromfietsen meer
Hooge Huys Schade stopt per 1 mei 1997 met de verzekering van bromfietsen. Het intermediair is hiervan onlangs op de hoogte gebracht. De verzekerden krijgen rond 1 maart bericht. Volgens directeur P. Backhuijs is het voor Hooge Huys, gezien de schadecijfers en de geringe omvang van de portefeuille, niet verstandig om nog langer een bromfietsverzekering te voeren.
De hoge schadefrequentie onder bromfietsers heeft veel verzekeraars aangezet tot een zeer terughoudende acceptatie. NOG stopte afgelopen jaar eveneens met het aanbieden van bromfietsverzekeringen.

Reageer op dit artikel