nieuws

Topman en personeel DSW in actie voor Azië-slachtoffers

Archief

Zorgverzekeraar DSW zal € 1 mln storten op giro 555 voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië. De donatie gaat ten laste van de financiële reserve die elke zorgverzekeraar verplicht moet aanhouden.

Ook het personeel van de Schiedamse zorgverzekeraar, vooral bekend in de regio’s Delfland, Westland, Rotterdam en Den Haag, zal onder aanvoering van bestuursvoorzitter Chris Oomen letterlijk een duit in het zakje doen. Oomen heeft toegezegd één procent van zijn salaris af te staan per duizend nieuwe verzekerden met een minimum van twee maandsalarissen. “Indien slechts één procent van de ziekenfondsverzekerden de actie steunt, zal ik mijn gehele jaarsalaris voor Azië beschikbaar stellen”, aldus Oomen. De medewerkers zullen gratis overwerken om de nieuwe polissen op te maken, waarbij voor elke nieuwe klant € 10 wordt gestort op de bankrekening van de gezamenlijke hulporganisaties.  DSW verwacht dat veel ziekenfondsverzekerden de overstap naar de maatschappij zullen maken vanwege de lage premie in de laatste zes jaar.
 

Reageer op dit artikel