nieuws

‘Tophypotheekadviseur’ in twee dagen tijd

Archief

Met een korte, maar intensieve cursus voor Top Hypotheekadviseur zegt het StudieCentrum HypotheekBranche (SCHB) tegemoet te komen aan de wensen in de branche.

De tweedaagse cursus met een week er tussen, is bedoeld voor de hypotheekadviseur die toe is aan een ‘opfrisser’. Zowel bedrijven als de individuele hypotheekadviseur kunnen zich inschrijven.
Het opfrissen spitst zich toe op de meest actuele hypotheek- en andere financiële ontwikkelingen en combineert deze kennis uitdrukkelijk met een training in commerciële vaardigheden. Het doel is duidelijk: het “winnende gesprek”.
Verantwoordelijk voor de cursus is Rob Cabout van Cabout Hypotheekformatie, een van de initiatiefnemers van het Keurmerk voor Hypotheken. In januari 1997 wilde hij starten met een opleiding tot makelaar in hypotheken. Deze opleiding is er tot op heden niet gekomen in verband met de discussie in de Tweede Kamer en bij de Vereniging van Kamers van Koophandel (VVK) over de toetsingscriteria van makelaars in onroerend goed.
In september van dit jaar komt het StudieCentrum HypotheekBranche met een Opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur. Met deze opleiding is men gekwalificeerd voor het keurmerk.
Meer informatie: telefoon 070-418.05.40

Reageer op dit artikel