nieuws

TOP-verzekering London via site tussenpersoon te sluiten

Archief

London Verzekeringen heeft een webmodule ontwikkeld voor de vereenvoudigde TOP en TOP+ woonhuis- en inboedelverzekering, die de tussenpersoon in zijn eigen site kan opnemen. Met als thema ‘Zit u wel goed? Met London zit u beter’ is een actie gestart ter promotie van deze verzekeringen.

Voor de woonhuisverzekering geldt een maximaal verzekerd bedrag van _ 350.000. Voor de inboedelverzekering is dit _ 100.000. Het beantwoorden van een beperkt aantal vragen is voldoende voor de consument om de verzekeringen via de website van de tussenpersoon te kunnen sluiten. “Deze vereenvoudiging is mogelijk omdat we niet langer de ‘meter’ van het Verbond hanteren, maar onze eigen ‘London-meter'”, aldus marketingmanager Ben Hermsen. “Hierdoor hoeft de consument veel minder vragen te beantwoorden en haakt hij minder snel af.”
Bij de London-meter voor de woonhuisverzekering wordt bijvoorbeeld niet gevraagd naar fundering, daken en gevels of de afwerking van keuken, badkamer, toilet en woonkamer. Aan de hand van de adresgegevens bepaalt een black box de inhoud van het huis, op grond waarvan garantie tegen onderverzekering wordt verkregen. Voor inboedels hoeven door toepassing van de London-meter niet langer de WOZ-waarde van het huis en het maandinkomen van het huishouden te worden opgegeven.
Overigens blijft het mogelijk voor tussenpersonen de woonhuis-en inboedelverzekering van London op de gebruikelijke manier per _ 1.000 te offreren.
Tegelijk met de introductie van de nieuwe webmodule heeft London een ondersteuningspakket ontwikkeld. Dit bestaat uit een consumentenfolder, tekst voor een mailingbrief en persbericht, poster, tafelposter, webbanner en een advertentie die met het logo van de tussenpersoon wordt opgemaakt. Tussenpersonen die “een substantiële meerproductie” genereren, maken daarnaast kans op een Fatboy zitzak ter waarde van _ 169.

Reageer op dit artikel