nieuws

Top-atletiek in Delftse Poort

Archief

Top-atletiek in Delftse Poort

In het Rotterdamse hoofdkantoor van NN (Delfste Poort) werd begin deze maand een niet-alledaags sportevenement gehouden: het eerste officieuze Nederlands kampioenschap Trappenloop. Behalve een wedstrijd voor top-atleten waren er ook ‘starts’ voor werknemers van NN en voor het intermediair. Het parcours bestond uit twee rondjes om het gebouw en 745 traptreden naar een hoogte van 150 meter, in totaal een afstand van 1.471,8 meter. Bij de wedstrijdatleten won Marti ten Kate in 6.58.4. Bij de tussenpersonen had R. de Plaa de beste trap-techniek. Hij voltooide het parcours in 8.33.6. Op korte afstand volgden K. van Turnhout (8.35.9) en M. Simons (8.38.2).
Heeft Van Looy zonnesteek?
Is mijnheer Van Looy niet bezig zichzelf te overleven? In een recente variant van de ‘Foutje Bedankt’-serie meldt hij bij de Reaal-adviseur een inbraakschade. De maatschappijman informeert wanneer de diefstal heeft plaatsgehad. “Ze komen de spullen vanavond weghalen”, reageert Van Looy. Kijk, Van Looy was al niet zo slim, maar de bedenkers maken er nu een infantiel ventje van, die ook nog eens een brandschade gaat claimen omdat hij te lang in de zon heeft gezeten.

Reageer op dit artikel