nieuws

Ton Elias stoft Aegon af

Archief

De als brutaal en kritisch bekend staande TV-journalist Ton Elias gaat het Nederlandse bedrijf van Aegon vanaf 15 juni ondersteunen bij de in- en externe PR, in de functie van directeur communicatie.

“Het imago van een verzekeraar is in Nederland soms nog wat stoffig, terwijl er in werkelijkheid van alles in beweging is. Kortom: er is voor mij een hoop te doen. Ten tweede blijkt de Nederlandse omroep thans niet geïnteresseerd in zwaar-informatieve programma’s zoals ik die nu maak. Dan moet je dus wachten of kiezen. De uitdaging bij Aegon wint het dan ruimschoots”, aldus Elias in een schriftelijk commentaar, waar hij verder geen toelichting op wenst te geven.
Paul van de Geijn, directie-voorzitter van Aegon Nederland, zegt Elias al enige tijd te kennen: “Juist vanwege zijn onafhankelijke en kritische instelling wilden we hem erbij hebben. Dat past bij Aegon”.

Reageer op dit artikel