nieuws

Toename in Britse polissen voor speciale doelgroepen

Archief

Uit onderzoek onder zeshonderd Britse vakbonden blijkt dat bijna tweevijfde van de vakbonden aan het eind van 2006 een zakelijk verzekeringsprogramma voor speciale doelgroepen zal hebben

Momenteel heeft 72% van de vakbonden geen verzekeringen voor speciale doelgroepen, maar 10% is erin geïnteresseerd om deze binnen anderhalf jaar aan te bieden. Driekwart van de vakbonden gebruikt makelaars om zakelijke verzekeringen te verkopen. Andere vakbonden hebben meerdere assurantiepartners of hebben direct contact met een verzekeraar. Britse vakbonden vormen een interessant distributiekanaal voor alle financiële dienstverleners. Zakelijke verzekeringen van vakbonden komen veel voor en dit aantal zal waarschijnlijk toenemen, omdat meer vakbonden hun dienstenaanbod willen uitbreiden, aldus het onderzoeksbureau. De aanbieders van zakelijke verzekeringen moeten wel garanderen dat hun aanbod beter is dan de polissen in de rest van de markt.

Reageer op dit artikel