nieuws

Toch verhuizingen in Reaal-organisatie

Archief

De medewerkers van Reaal Bedrijven zullen hun Utrechtse werkplek moeten verruilen voor een Amsterdamse.

Dit ondanks de stelling van de Reaal-leiding dat de integratie van Reaal in de bankorganisatie van SNS niet tot concentraties van personeel zal leiden. “Met zo’n krappe arbeidsmarkt zijn grootschalige verhuizingen niet verstandig”, zo stelde woordvoerder Marcel Evertsen nog maar twee weken geleden (AM 5, pag. 3).
Naar nu blijkt zijn de 25 medewerkers van de afdeling Reaal Bedrijven Schade al verhuisd naar het pand van Hooge Huys aan de Amsterdamse De Ruijterkade. In het derde kwartaal van 2001 zullen ook de ruim honderd medewerkers van Reaal Bedrijven Arbeidsvoorwaarden de gang maken van Utrecht naar Amsterdam.
In Amsterdam zullen op dat moment een kleine 250 mensen werkzaam zijn voor SNS Zakelijke Markt (directe verkoop) en Hooge Huys Zakelijke Markt (indirecte verkoop). Directeur van de business-unit Zakelijke Markt Verzekeringen is de van Hooge Huys afkomstige Erik Bakker.

Reageer op dit artikel