nieuws

Titel onbekend

Archief

Hoewel ze reeds enige maanden ziek was en we de laatste weken al rekening hadden gehouden met een afscheid, kwam afgelopen maandag het bericht dat Truus Intema was overleden toch zeer onverwacht. Truus, die 57 jaar werd, was een vertrouwd gezicht bij Assurantie Magazine, waar ze de afgelopen vijf jaar werkzaam is geweest als redactiesecretaresse.

Vijftien jaar geleden kwam Truus als herintredende vrouw in dienst van de uitgeverij en in díe tijd was dat nog een opzienbarende gebeurtenis. In de jaren die volgden heeft ze echter laten zien, dat werkende vrouwen, ook al zijn ze wat ouder, hun mannetje kunnen staan. Hoewel Truus de uitstraling had van een krachtige vrouw die ondanks haar eigen sores altijd een luisterend oor had voor anderen, was ze bovenal zeer gevoelig. Haar afkeer van onrecht in de wereld, maar ook op de werkplek en haar betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken als emancipatie en milieu, maakten heel wat emoties bij haar los. Dit maakte haar als mens bij velen geliefd.
Namens alle collega’s van Samsom BedrijfsInformatie wens ik Theo en de kinderen veel sterkte toe bij dit grote verlies. We zullen haar missen.
Monique van Geenen, hoofdredacteur Assurantie Magazine

Reageer op dit artikel