nieuws

Titel onbekend

Archief

RVS heeft onlangs de honderdduizendste rechtsbijstandverzekering voor particulieren gesloten. De ING-dochter voert deze polissen sinds 1996. De rechtsbijstand op deze verzekeringen wordt uitgevoerd door SRK.

Reispolissen
De Europeesche heeft op de Tourist Travel Insurance, een polis voor inkomend toerisme, het verzekerd bedrag voor medische kosten verhoogd van e 25.000 naar e 30.000. De Europeesche claimt de eerste Nederlandse verzekeraar te zijn die hiermee voldoet aan Europese normen bij afgifte van een visum voor een kort verblijf binnen een ‘Schengen’-land zoals Nederland.
Generali en WAZ
Generali biedt als WAZ-vervanger een variant aan van de bestaande Garant-verzekering (‘passende arbeid’, uitkering vanaf 25% arbeidsongeschiktheid, wachttijd 1 jaar). Bij een rente van e 11.500 geldt tot 1 november een verkorte aanvraagprocedure. Het gaat niet om een echte WAZ-vervanger (sommenverzekering), want bij uitkering wordt rekening gehouden met het inkomen.
Victory Camp
Zilveren Kruis Achmea was ook dit jaar weer sponsor van Victory Camp, een zomerkamp voor tieners met overgewicht. Naast financiële ondersteuning aan de organisatie gaf Zilveren Kruis alle ziekenfondsverzekerde deelnemers (dus ook als zij elders waren verzekerd) een korting van e 400. Verzekerden met het Achmea Healthpakket kregen bovendien een vergoeding van maximaal e 115.
Huisdierenverzekering
Van de circa 1,5 miljoen honden in ons land zijn er 36.000 verzekerd bij Dier & Zorg. Van de 2,5 miljoen katten in ons land heeft de huisdierenverzekeraar er 14.000 in de boeken. Dier & Zorg, onderdeel van de SNS Groep, bestaat vijf jaar en is inmiddels de grootste huisdierenverzekeraar in ons land.

Reageer op dit artikel