nieuws

Tina Turner gaat met NN-pensioen

Archief

Tina Turner (58) lijkt onverslijtbaar, mede gezien de drie concerten die ze onlangs nog gaf in de Amsterdam Arena. Maar de rockzangeres blijkt toch na te denken over haar pensioen. Dat wil ze ons tenminste doen geloven in de nieuwe pensioencampagne van Nationale-Nederlanden.

Op 15 oktober zijn de eerste commercials te horen en te zien op radio en tv. De campagne duurt tot in december. Tina Turner probeert met name bij jonge(re) mensen de interesse voor pensioen te wekken. De tv-commercial, die afwijkt van het beproefde NN-liedjesconcept, neemt de kijker eerst mee naar Tina’s geboorteplaats Nut Bush City. Daarna wordt in sneltreinvaart de carrière getoond, van 1970 tot nu.
Op de vraag of het 58-jarige popidool weleens over haar pensioen nadenkt, antwoordt Tina: “You bet I do (…), Nationale-Nederlanden, wat er ook gebeurt.” Naast de aandacht voor het particuliere pensioen, probeert de brede campagne ook het NN-BedrijfsPensioen en de NN-Bedrijfsspaarregeling in de schijnwerpers te zetten.
Tina Turner…met NN-pensioen

Reageer op dit artikel