nieuws

Tijhuis weg bij Delta Lloyd

Archief

Jolanda Tijhuis (44), directievoorzitter van Delta Lloyd Schade, heeft het bedrijf na 22 jaar verlaten.

“Zij heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan”, aldus Delta Lloyd. Tijhuis maakte sinds 2000 deel uit van het directieteam Schade en was sinds 2002 directievoorzitter. Haar opvolger is Herman Hein Roozen (44), die al lid was van de schadedirectie.
Bij Delta Lloyd Groep is Henk Raué (55) per 1 januari lid geworden van de raad van bestuur. Maarten de Groof (49), nu directievoorzitter Delta Lloyd Leven, is Raué opgevolgd als directievoorzitter bij ABN Amro Verzekeringen.
Onno Verstegen (43) neemt de functie van De Groof over; zijn oude baan van commercieel directeur bij ABN Amro Verzekeringen wordt op een later tijdstip ingevuld. Het directieteam Leven wordt gecompleteerd door Emiel Roozen (38), afkomstig van Delta Lloyd Bankengroep. Hij neemt de plaats in van Martin Heuvelmans (40), die een nog nader bekend te maken functie gaat uitoefenen binnen de groep.
De raad van bestuur van Delta Lloyd Groep is uitgebreid met chief information officer Leon van Riet (42), die directeur ICT Solutions en E-Business was bij Delta Lloyd Verzekeringen. Daar is overigens het directieteam ingekrompen tot zes leden, omdat het zorg- en het ICT-bedrijf aparte groepsonderdelen zijn geworden. Het team bestaat nu uit Frank Blankers (voorzitter), Jos Peeters (Marketing & Verkoop), Theo Krekel (Finance, Planning & Control), Ingrid Visscher (HRM), Onno Verstegen (Leven) en Herman Hein Roozen (Schade).

Reageer op dit artikel