nieuws

Tien bedrijven lid geworden van Rotterdamse assurantieclub

Archief

Bij de Vereniging van Personen werkzaam in het Assurantiebedrijf Rotterdam, kortweg VPV Rotterdam, hebben zich inmiddels tien bedrijven aangemeld voor het bedrijfslidmaatschap.

Sinds februari draaide de Rotterdamse assurantieclub een proef met het bedrijfslidmaatschap. Met dit lidmaatschap wil de VPV Rotterdam werknemers bij bedrijven de mogelijkheid bieden te voldoen aan de eisen van de WFD en aan de andere kant ook weer wat groei creëren.
De Rotterdamse assurantieclub heeft overigens niet te klagen over het ledenaantal. Dat staat nu op circa 1.250. De laatste maanden zijn er 350 leden bijgekomen, nadat het ledental eerder was teruggezakt van bijna 1.300 naar 900. “Dat kwam door een inhaalactie”, verklaart secretaris Ron van Alphen. “Alle leden die wel geregistreerd stonden, maar het lidmaatschap nooit betaalden, hebben we geschrapt.”
Korting
Door het bedrijfslidmaatschap kunnen de werknemers van het bedrijf met korting gebruikmaken van het opleidingenaanbod van Fidi/Pé, het opleidingsinstituut van de Federatie van Assurantieclubs. Iedere medewerker is daarnaast direct lid van de VPV Rotterdam en kan aan alle activiteiten deelnemen.
Bedrijven
De tien bedrijfsleden die zich hebben aangemeld zijn: Kok Assurantiën, Korenhof & Partners Verzekeren, Schouten Insurance Int., Concordia Holland, Havelaar & Stolk, De Keizer Assurantie, Vanbreda Risk & Benefits, Nassau Verzekeringen, Allianz Nederland Schade en Van Lanschot Assurantiën. Alle bedrijven zijn gevestigd in Rotterdam, tenzij anders vermeld.
Het eerste bedrijfslid is Ad Evers, directeur van Kok Assurantiën. Hij ziet vooral als voordeel van het bedrijfslidmaatschap dat met een relatief geringe investering van het bedrijf de betrokkenheid van werknemers bij het vak gestimuleerd wordt.
de PR, en Ad Evers (Kok Assurantiën) zijn blij met het bedrijfslidmaatschap.

Reageer op dit artikel