nieuws

Tiemstra (Achmea) in top-10

Archief

Margriet Tiemstra (49), directielid van Achmea, is binnengekomen in de top-tien van machtigste vrouwen in het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit de nieuwe ranglijst van het weekblad FEM Business. Tiemstra, die in 1997 als directeur FBTO haar entree in het Achmea-concern maakte, is gestegen van de 28e naar de 10e plaats. Dit dankt zij mede aan haar benoeming tot commissaris bij dagblad De Telegraaf.   Nieuw binnen op nr. 16 is Merel Engelbert van Bevervoorde van Vroonhoven (36), die lid van de directie van Nationale-Nederlanden is. Van 16 naar 18 gezakt is Jolanda Tijhuis (42), directievoorzitter Delta Lloyd Schade. 

De andere drie verzekeringsvrouwen in de top-50:  31 (27) Toni Rembe (68), commissaris bij Aegon;  40 (8) Betty van Arenthals-Kramer (58), commissaris bij Interpolis en vice-voorzitter van het bestuur van MKB-Nederland;  48 (-) Heleen de Heer (43), directielid Aegon en in 2002 uitgeroepen tot ‘Verzekeringsvrouw van het jaar’.

Reageer op dit artikel