nieuws

Tiel Utrecht lanceert infolijn Aktief Sparen

Archief

Tiel Utrecht heeft een (gratis) infolijn geopend in samenwerking met het intermediair voor informatie over haar spaarkasverzekeringen.

De infolijn (06-0482) is bereikbaar op werkdagen en op zaterdag (10-14 uur). Consumenten die bellen, worden ‘opgevangen’ door een callcenter en daarna doorgesluisd naar het geselecteerde intermediair.
De selectie van deze tussenpersonen in circa zestig regio’s heeft volgens Tiel Utrecht plaatsgehad op voordracht van de buitendienst. Bestaande klanten worden automatisch doorverwezen naar hun tussenpersoon. De verstrekking van informatie en offertes worden verzorgd door het intermediair zelf. Volgend jaar wil Tiel Utrecht de infolijn ook gebruiken voor andere gerichte reclamedoeleinden.

Reageer op dit artikel