nieuws

Tiel Utrecht: bonus voor autopreventie

Archief

Tiel Utrecht-verzekerden die een startonderbrekings-of SCM-goedgekeurd beveiligingssysteem laten inbouwen in hun personenauto ontvangen een bonus van f 100.

Met deze actie, die 1 april van start gaat, wil Tiel Utrecht de toenemende stroom autodiefstallen in haar portefeuille terugdringen. “Uiteindelijk moet dat leiden tot een beperking van de schadelast en een rem op het premieniveau”, aldus de maatschappij.
De regeling geldt alleen voor personenauto’s met een cataloguswaarde tot f 75.000 resp. een dagwaarde tot f 30.000, en een minicasco- of volledig cascodekking. Voor duurdere personenauto’s is de inbouw van anti-diefstalapparatuur verplicht gesteld. Na uitvoering van deze maatregelen vervalt het eigen risico van f 300 indien de wagen toch nog wordt ontvreemd.
Het inbouwen van een ‘startonderbreker’ in de auto maakt Tiel Utrecht aantrekkelijk door samenwerking met een leverancier. Daardoor is een gesubsidieerde prijs van f 249 (incl. bonus) mogelijk geworden.
Per april kunnen verzekerden met een minicasco- en volledig cascodekking ook gratis het kenteken en de initialen ‘NL’ in alle ruiten van hun auto laten graveren door Carglass.

Reageer op dit artikel