nieuws

Thuiszorg NN: 24 uur

Archief

Thuiszorg NN: 24 uur

Nationale-Nederlanden Zorg is sinds 1 maart ook buiten kantooruren bereikbaar voor verzekerden die onverwacht een beroep moeten doen op aanvullende thuiszorg. Deze 24-uurs bereikbaarheid, in samenwerking met NTN Thuiszorg, is uitsluitend bedoeld voor urgente en onvoorziene situaties, waarbij het onmiddellijk inzetten van thuiszorg gewenst is.
Elvia/Ziektewet
Elvia heeft op 1 maart haar antwoord op de privatisering van de ziektewet geïntroduceerd. Het gaat om marktconforme produkten in zowel conventionele als stop-lossvorm. Binnen de conventionele dekking kan minimaal 50% en maximaal 120% van de loonsom worden verzekerd; bij de stop-lossdekking kan de uitkering worden gemaximeerd tot 10% van de loonsom, maar er kan ook worden gekozen voor een onbeperkte dekking.
Zilveren Kruis
De Gebra, ondernemers in de ‘gemengde branche’ en speelgoedbranche, heeft een ziekteverzuim-mantel gesloten met het Zilveren Kruis. De Gebra telt 450 leden, waaronder de ketens Blokker, Xenos en Bart Smit. Het mantelcontract is zodanig samengesteld dat ondernemers in de risicoklasse ‘laag’ en ‘midden’ tegen een van tevoren vastgestelde premie kunnen intekenen.

Reageer op dit artikel